9 Şubat 2009 Pazartesi

DÜĞÜNÜMÜZ


Tüm sınıftan Baran"ın düğününe gelen EGE BÜKÜLMEZ ve EMİR TOKSOY"un ailelerine çok teşekkür ediyorum.Tüm sevenlerimize rağmen düğün sonunda Baran"ın "koskoca sınıftan sadece 2 arkadaşım geldi"demesi ve üzüldüğünü bilmenizi isterim.Bunu sitem olsun diye değil bundan sonra bu tarz birliktelikler olduğunda çocuklarımızı yan yana getirirsek onları daha mutlu edeceğimizi düşündüğüm için yazıyorum.2.dönem tüm çocuklara hayırlı olsun....

1 yorum:

  1. Cevap verme ihtiyacı hissettiğim için yazıyorum;
    elbetteki tüm yavrularımız aynı bizim gibi mutlu günlerinde sevdiklerini yanlarında görmek istemektedirler ve haklıdırlar. Ancak, mazeretimiz bizde kalmak suretiyle gelemediğimizi üzüntü ile bildirmek isterim. Malum salonun olduğu adres bize olduğu gibi başka velilerimize de uzak olabilir. Ayrıca siteye eklediğimiz Baran'ın düğün haberini ve resminide niye sildiğinizi alamadım.
    Bu vesile ile velilerimize hatırlatmak isterim. Lütfen yazılan bir konuya görüş belirtecekseniz yeni konu açmayınız. mevcut konunun altında bulunan YORUM bölümünü kullanarak görüşlerinizi yazınız.

    YanıtlaSil